Een brief aan onze klanten

//Een brief aan onze klanten

Een brief aan onze klanten

Epicor

Het team van Epicor heeft het nieuws rond de uitbraak van Covid-19 over de hele wereld nauwlettend in de gaten gehouden en erkent de impact die dit heeft op alle aspecten van ons dagelijks leven. Gedurende deze tijd wil ik jullie bereiken en op de hoogte houden van hoe we de situatie benaderen. We blijven ons inzetten voor het handhaven van een robuuste bedrijfscontinuïteitsstrategie om de continuïteit van kritische diensten aan onze klanten over de hele wereld te waarborgen.

We verwachten geen onderbreking van de dienstverlening of ondersteuning gedurende deze periode.

  • Epicor is toegewijd aan het succes van de klant en we moedigen het merendeel van onze medewerkers aan om op afstand te werken en tegelijkertijd het personeel ter plaatse te behouden waar nodig. We hebben een gevestigd beleid en technologieën voor telewerken die het mogelijk hebben gemaakt deze verschuiving te laten plaatsvinden zonder enige verstoring voor u of onze medewerkers.
  • Epicor blijft zich inzetten voor het leveren van het hoogste niveau van ondersteuning, connectiviteit en veiligheid. Onze topprioriteit blijft het mogelijk maken van uw succes.
  • We zullen alle relevante informatie op onze Customer Support pagina plaatsen.

Bedankt dat u Epicor-klant bent. We blijven onder de indruk en geïnspireerd door eenieder van jullie. Namens ons allen bij Epicor zijn we toegewijd om uw partner te zijn en ongeëvenaarde service te bieden gedurende deze tijd en in de toekomst.
In de toekomst zullen we u zeker op de hoogte houden. Neem contact op met customers.first@epicor.com voor vragen, ideeën of feedback.

Met vriendelijke groet,

Steve Murphy
CEO, Epicor

By |2020-03-19T08:18:10+01:00March 19th, 2020|Nieuws|Comments Off on Een brief aan onze klanten

About the Author: