Gebruiksvriendelijke ERP software Epicor Kinetic

//Gebruiksvriendelijke ERP software Epicor Kinetic

Gebruiksvriendelijke ERP software Epicor Kinetic

Epicor ERP Kinetisch Ontwerp FAQ

Als een van de nieuwste toevoegingen aan de Epicor-architectuur levert Kinetic geheel nieuwe ervaringen aan een systeem en gebruikers die al decennia lang Epicor-softwareproducten gebruiken. Hier zijn de meest gestelde vragen over deze nieuwe technologie.

Wat is Kinetic?

Epicor Kinetic biedt een schone, intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring voor alle ERP-gebruikers. Door gebruik te maken van modern onderzoek naar het ontwerp van de gebruikersinterface, levert Kinetic consistentie in de navigatie, vereenvoudigde beelden die de rommel en ruis van uw dagelijkse taken verminderen, en verbeterde toegankelijkheid en productiviteit. Na verloop van tijd zal Epicor Kinetic ontwerp worden toegepast op alle ERP-formulieren.

Wat is het verschil tussen de Kinetic en de klassieke versies van formulieren?

Kinetic-formulieren zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en hebben een gestroomlijnde gebruikersinterface met uitbreidbare en inklapbare panelen die gemakkelijk toegang bieden tot informatie, maar alleen wanneer u die nodig heeft. Klassieke formulieren hebben een tabbladstructuur waarbij u door de tabbladen moet klikken om bij de informatie te komen die u nodig hebt, vaak zijn er meer klikken nodig om toegang te krijgen tot de gegevens. In de meeste toepassingen zal de functionaliteit en de bedrijfslogica niet veranderen. De lay-out en de navigatie wel.

Kan ik nog steeds de klassieke versie van een formulier dat is geconverteerd naar Kinetic draaien?

Ja, u kunt ervoor kiezen om de klassieke versie van elk Kinetic-formulier uit te voeren. U configureert het standaardformulier om te gebruiken in Menu Onderhoud voor elk formulier. De standaardwaarde is om het formulier te openen in de Kinetic UI, met de mogelijkheid om globaal te overschrijven door een beheerder of door een gebruiker.

Kan ik nog steeds klassieke formulieren gebruiken die niet zijn geconverteerd naar Kinetic tijdens de overgang?

Ja, tijdens de transformatie kunt u zowel de klassieke als de Kinetische versie van een scherm gebruiken. Formulieren die nog niet geconverteerd zijn, openen in hetzelfde smart client venster. U blijft inloggen op één systeem vanaf dezelfde startpagina. Wanneer u een menu-item selecteert, wordt het formulier ofwel in Kinetic ofwel in de klassieke versie geopend, afhankelijk van uw instellingen en of het nog geconverteerd is.

Kan ik een Kinetic-rapport of Procesformulier aanpassen?

Ja! Vanaf 10.2.600 kunt u Kinetic Formulieren zelf aanpassen.

Wat als ik op dit moment maatwerk heb op een formulier dat is geconverteerd naar Kinetic?

U kunt uw aangepaste formulieren nog steeds gebruiken door de klassieke versie te lanceren. Standaard opent de applicatie elk formulier in de klassieke UI als u er aanpassingen aan heeft gemaakt.

Kan ik als beheerder wereldwijd toegang tot Kinetic-formulieren instellen voor alle gebruikers?

Ja, als beheerder kunt u Kinetic definiëren als het standaardformulier dat voor elk formulier en elke gebruiker wordt geopend.

Kan ik nog steeds een aangepast rapporttype gebruiken op een formulier dat is geconverteerd naar Kinetic?

Ja, u kunt nog steeds dezelfde rapportuitvoer genereren als vandaag.

Hoe kan ik feedback geven op de Kinetic-formulieren?

We willen uw feedback! Stuur uw feedback naar Kinetic-Feedback@epicor.com. Als u tegen een probleem aanloopt, stuur dan een support-telefoontje zoals u dat ook zou doen voor elk ander probleem in de software.

 

By |2020-06-25T21:44:03+02:00June 25th, 2020|Nieuws|Comments Off on Gebruiksvriendelijke ERP software Epicor Kinetic

About the Author: