Epicor ERP 10.2.400

/Epicor ERP 10.2.400
Epicor ERP 10.2.4002019-06-27T10:39:23+02:00

Epicor lanceert nieuwe versie

Epicor 10.2.400 brengt de toekomst dichterbij

De digitale wereld staat niet stil en de innovaties en veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Artificial Intelligence is geen conceptuele toekomstkreet meer, maar we vinden dit steeds meer terug in het bedrijfsleven. Om deze ontwikkelingen bij te blijven, is een ERP-pakket dat met de technologie meegroeit zeer welkom. Epicor 10.2.400 biedt de mogelijkheid om die verbeterslag te maken en uw bedrijfsprocessen nog verder te automatiseren en optimaliseren.

Klinkt vast allemaal heel leuk, maar wat we allemaal echt willen weten is wat deze nieuwe versie van Epicor zoveel beter maakt. Daarom geven we in deze blog 5 redenen om mee te gaan in de digitale transformatie.

Maak kennis met EVA, Epicor Virtual Assistent
Met een persoonlijke virtuele assistent brengt Epicor 10.2.400 de artificial intelligence bij u. De digitale agent helpt gebruikers om nog efficiënter en slagvaardiger te kunnen werken. Zo maakt EVA het opzoeken van data eenvoudiger dan ooit. Stel je vraag -via spraak of in tekst- en dankzij artificial intelligence zoekt EVA in de database naar de bijbehorende info. Maar EVA kan meer. Alle benodigde data is beschikbaar in een oogwenk. En een offerte heeft EVA ook zo gegenereerd. EVA is een mobiele applicatie, dus ook onderweg is de virtuele assistent beschikbaar.

Vernieuwde Data-Analyse
Met de vernieuwde Data-Analyse kunnen keuzes nog sneller worden gemaakt. Analyses zijn nu namelijk al direct zichtbaar in de invoerschermen. Dat is nog eens optimaal. Neem nou het invoeren van verkooporders. Klantgerelateerde Prestatie Indicatoren kunnen direct worden getoond. Gefilterd op de specifieke klant, artikel, etc. Dus al tijdens de invoer zijn prijsverloop, omzet per artikel, jaaromzet en marge inzichtelijk.

Epicor EDD - invoerschermen

Mobiele Handheld
Dankzij de vernieuwde Epicor Mobile Handheld applicatie kan via een tablet/handheld transactionele data worden overgezet naar Epicor ERP. Denk hierbij aan het inklokken op werkorders door middel van een wachtlijst, de verwerking van inkomende goederen en het uitvoeren van pickopdrachten met barcodescanning. Medewerkers worden zo steeds mobieler en efficiënter.

Vernieuwde schermen voor productie in Kinetic
MES/Planborden hebben een modernere en frissere look gekregen. En dat resulteert niet alleen in een mooier design. Het werkt intuïtiever en geeft een duidelijkere weergave van de haalbaarheid van productieorders.

Koppel de sensoren van machines met Epicor IOT-integratie. De condities van die machines, zoals bijvoorbeeld olietemperatuur, zijn dan zichtbaar op het MESstation.
Een vereenvoudigde MES-applicatie kan worden geïntegreerd in de actieve homepage. KPI’s zijn nu hier ook zichtbaar. Medewerkers hebben direct inzicht in de prestaties van hun eigen afdeling en werkzaamheden.

Mobiele Time & Expense invoer
Met de mobiele Time & Expense applicaties is er de mogelijkheid om de urenverantwoording en declaraties op een mobiel apparaat in te vullen. Wanneer een medewerker werkzaamheden op locatie verricht en daarbij wil aangeven hoe zijn uren verdeeld zijn (halen van goederen, reizen, daadwerkelijk aan het werk, etc.), dan kan dat direct. Bovendien biedt de mobiele Expense applicatie de mogelijkheid om gemaakte kosten in te dienen en deze te declareren bij de klant. Al deze data wordt direct overgezet naar de Epicor server en met een autorisatie-workflow komt het terecht op de juiste plek in de werkorder, het project of service-job.

De verbeterslag voor u
Met Epicor 10.2.400 staan industrie, warehouse en sales nog nauwer met elkaar in verbinding. Wilt u weten wat deze digitale transformatie voor u kan betekenen? Vraag het een van onze consultants. Zij leggen het graag aan u uit.