Epicor ERP 10.2

/Epicor ERP 10.2
Epicor ERP 10.22018-12-10T12:11:06+01:00

Epicor lanceert nieuwste versie ERP om groei te ondersteunen.

Anouncing Epicor ERP 10.2.100

Epicor heeft eind 2017 een nieuwe versie van haar ERP-oplossing gelanceerd, ERP 10.2.100. Nieuwe innovatieve functionaliteiten moeten uw bedrijf ondersteunen in de groei en het verstevigen van uw positie in de markt. Epicor ERP 10.2 is ontwikkeld om u efficiënter en betrouwbaarder inzicht te bieden in uw manier van werken. Enkele voorbeelden van nieuwe features in Epicor 10.2.100 zijn: Active Homepage, Mobile CRM, Field Service Automation, Smart inventory planning en optimalisatie. Laten we deze eens onder de loep nemen.

Bekijken onze blog over de nieuwste versie van Epicor ERP, Epicor ERP 10.2.300.

Active homepage & EDD

Met een volledig interactieve startpagina binnen de Epicor ERP applicatie op uw PC, beschikt u over de mogelijkheid direct en beter inzicht te krijgen in de prestaties van uw bedrijf. De active homepage is ingericht voor drie standaarden; Finance, Manufacturing en Supply Chain. Al deze indelingen beschikken over Key Performance Indicatoren (KPI’s) die ervoor zorgen dat de voor de betreffende personen relevante informatie getoond wordt. Naast de standaard indelingen is het mogelijk uw eigen homepage samen te stellen met door u gewenste informatie. Naast de Active Homepage heeft Epicor ERP 10.2.100 ook een nieuwe vorm van data analyse, namelijk Epicor Data Discovery (EDD). Hiermee beschikt u over een geïntegreerde mogelijkheid inzicht te krijgen in door u gespecificeerde data. Bovendien kunt u deze informatie delen op smartphone of tablet. Zo heeft u overal live inzicht in de voor u relevante informatie. Lees meer over EDD en EDA in onze blog.

Mobile CRM

Niet alleen Epicor ERP heeft een update gehad. Epicor introduceert ook een compleet nieuwe mobiele CRM applicatie. Deze applicatie plaatst de klantvraag voorop. En dat is essentieel voor commerciële medewerkers . Zij hebben nu op elke gewenste locatie toegang tot de verkoopinformatie over de desbetreffende klant. Orders, offertes en zelfs on-hand voorraadwaardes staan paraat voor de gebruikers. Nog een pluspunt; offertes of verkooporders kunnen overal worden ingeboekt. Daar is geen computer meer voor nodig, enkel een tablet of telefoon. Dat komt de productiviteit van uw verkoopmedewerkers ten goede. Gegevens worden gesynchroniseerd met Epicor ERP zodra er verbinding is met internet. lees verder…

Mobile CRM

Field Service Automation

Met de nieuwe Epicor Field Service Automation kunnen uw servicemedewerkers op afstand worden aangestuurd. Met deze module is het mogelijk cases in te plannen bij de door u gewenste service medewerker. Gereedschappen en materialen worden automatisch voor deze cases gereserveerd. Vervolgens ontvangen uw werknemers op een tablet of smartphone de benodigde gegevens en de case kan gestart worden. Ook het afronden van de case en het laten aftekenen kan gewoon via het mobiele apparaat.

Field Service Automation

Smart Inventory planning en optimalisatie

Tot slot; Smart inventory en Optimalisatie. Deze innovatieve software wordt geleverd door het bedrijf Smart Software. De tools verhogen de betrouwbaarheid van uw forecast dankzij de achterliggende wiskundige modellen. Daarnaast kun u uw voorraadwaardes (Min./Max./safety) optimaliseren door middel van een tool die direct de gevolgen van een aangepast voorraadniveau bepaalt. Dit alles is volledig gekoppeld met Epicor ERP. Voorraadverschillen worden gecorrigeerd en voorraadwaardes worden geoptimaliseerd. U werkt dus altijd met actuele en betrouwbare informatie.

Wilt u meer te weten komen over de features van het nieuwe Epicor ERP? Bekijk dan de folders op onze downloadpagina. Of neem direct contact met ons op

Smart Inventory en optimalisatie

EPICOR, de oplossing voor al uw bedrijfsuitdagingen.

Onze specialisten helpen u graag.

Gratis demo aanvragen

– of –

Afspraak met consultant