Epicor Mobile CRM

/Epicor Mobile CRM
Epicor Mobile CRM 2018-06-11T11:47:09+00:00

Epicor vergroot mogelijkheden met mobiele CRM

Bij de release van Epicor ERP 10.2 is er ook een compleet nieuwe mobiele CRM applicatie uitgebracht. Deze applicatie stelt u in staat om de klantvraag voorop te plaatsen. Commerciële medewerkers hebben nu op elke gewenste locatie toegang tot essentiële verkoopinformatie over de desbetreffende klant. Denk hierbij aan orders, offertes en zelfs on-hand voorraadwaardes. Bovendien is het mogelijk om via een mobiele telefoon of tablet offertes en verkooporders in te boeken met behulp Epicor Mobile CRM. Deze informatie wordt automatisch gesynchroniseerd met het ERP-systeem zodra men over een werkende internetverbinding beschikt. In de tussentijd blijven de input opgeslagen in de applicatie.

Waar uw medewerkers zich ook bevinden, ze hebben altijd inzicht in hun actuele takenlijst. De mobiele CRM creëert zo een efficiënte en productieve werkwijze. Acties kunnen altijd tijdig en op de juiste manier worden opgevolgd.

Voor meer informatie of vragen over de functionaliteiten en toepasbaarheid van Epicor Mobile CRM binnen uw organisatie, neemt u contact met ons op. In de video’s hieronder krijgt u een korte impressie van de features van de mobiele CRM applicatie in samenwerking met Epicor ERP.

EPICOR, de oplossing voor al uw bedrijfsuitdagingen.

Onze specialisten helpen u graag.

Gratis demo aanvragen

– of –

Afspraak met consultant
0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment zijn onze specialisten niet online. Laat svp een bericht achter.

* Naam
* E-mail
* Beschrijf je issue
Login

Vragen? Bespaar tijd door the chatten met onze specialisten.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Wij zijn online!
Feedback

Help ons beter te worden door feedback te geven.

Hoe beoordeel je onze support?