Over ons

/Over ons
Over ons2022-01-05T10:54:31+01:00

Volledige integratie en beheer over uw processen en informatie.

Gratis demo aanvragen

Scherpthe B.V. is dé trotse Premium partner van de Kinetic Cloud ERP oplossing van Epicor. Gevestigd in Eindhoven Brainport en globaal opererend samen met onze partners helpen wij onze relaties bij het groeien en waarmaken van hun ambities.

Als kleine startup  begonnen en op gezonde wijze meegegroeid met onze relaties zijn wij vandaag de dag dé gezonde en betrouwbare Nederlandse partner voor bedrijven die hun groei-ambities willen verzilveren.

“Never stop learning”.

De Kinetic Cloud ERP specialisten van Scherpthe zijn altijd in het bezit van de laatste certificering van Kinetic Cloud ERP. Hiermee zijn wij van maximale toegevoegde waarde voor onze relaties en kunnen we pro-actief oplossingen aandragen voor steeds veranderende bedrijfsprocessen.

Onze 4 pijlers.

Stick 2 the standard

Standaardiseer uw processen. Gebruik de doordachte standaard functionaliteit van uw Epicor ERP software en stel uw organisatie in staat krachtig te presteren en te excelleren.

Bedrijfskundige achtergrond

Al onze adviseurs hebben een bedrijfskundige opleiding en achtergrond. Onze adviseurs zijn gecertificeerde Lean Masters en Quick Response Manufacturing specialisten.

Eerst organiseren, dan automatiseren

Maak uw processen eenvoudig te begrijpen, intuïtief toe te passen, dynamisch en controleerbaar. Maak automatiseren een uitdaging en u bent hard op weg een Smart-Business te worden. #SmartIndustry #Industry4.0

Zelfredzaamheid

Breng uw organisatie en processen naar het niveau waarop zij zelfstandig de juiste keuzes kan maken.

 

Scherpthe BV is op zoek naar versterking van haar team. Zit je nog op school? Ben je net afgestudeerd of doe je dit binnenkort? Of ben je als medior of senior op zoek naar een andere uitdaging. Neem dan contact met ons op want wij zoeken jou!

Vacatures