Oplossingen

/Oplossingen
Oplossingen2022-03-18T10:35:46+01:00

One stop shop.

Eén softwareoplossing voor al uw processen. Eén partner voor al uw diensten. Met Scherpthe en Epicor ERP Software wordt uw organisatie ontzorgt en kunt u zich richten op ontwikkeling en groei.

Integratie logistiek & finance.

Eén softwareoplossing voor al uw processen. Géén slecht functionerende koppelingen tussen meerdere systemen die de waarheid geweld aan doen maar één krachtige oplossing voor het aansturen van uw organisatie. Logistiek, planning, voorraadbeheer en financiële administratie in één oplossing.

Consolidatie.

Eén oplossing voor al uw administraties. Multi Company, Multi Site, Multi Book, Multi Currency. Alle administraties in één krachtige financiële oplossing.

Mobility.

Epicor ERP 10.2. Altijd en overal beschikbaar (mits u uiteraad beschikt over een internetverbinding). Op laptop, tablet of smart-phone.

Inzicht in data.

In de laatste jaren is het gebruik van data steeds belangrijker geworden. Met het snel inzichten krijgen uit data, altijd met het strategische doel in het achterhoofd, leg je de basis voor een data gedreven organisatie. Door het gebruik van Epicor krijgt u toegang tot deze mogelijkheid, met onder andere augmented information en proactive data management. Augmented information wil zeggen dat verschillende informatiebronnen worden gekoppeld, hierdoor krijgt u een 360-graden-zicht op onderwerpen en klanten. Daarnaast beschikt u over een ERP-pakket dat zorgt voor Proactive data management. Dit wil zeggen dat uw werknemer op het juiste tijdstip van de juiste informatie wordt voorzien. Hierdoor krijgt u een proactieve informatiebron als assistent in uw werkzaamheden, waardoor u tijdig kan sturen in uiteenlopende situaties binnen uw organisatie. Samen met u ontwikkelen wij een stappenplan, waarna u gegronde analyses kan uitvoeren en kwantitatieve informatie vervangt voor kwalitatieve.

Document management.

Direct mailen, printen, archiveren of alles tegelijk? Eén oplossing voor al uw wensen. De veelzijdige Documenten module van Epicor ERP software regelt het voor u. Zonder tussenkomst van uw mensen komt alles op het juiste moment aan bij de juiste ontvanger.

EPICOR, de oplossing voor al uw bedrijfsuitdagingen.

Onze specialisten helpen u graag.

Gratis demo aanvragen

– of –

Afspraak met consultant