Waarom Epicor?

/Waarom Epicor?
Waarom Epicor?2022-01-05T10:55:32+01:00

Ontdek de mogelijkheden van het meest visionaire ERP pakket voor de Nederlandse markt

Gratis demo aanvragen

Optimale digitale werkomgeving.

Epicor ERP biedt u betrouwbare software met een verbluffende prestatie. Dankzij de modulaire benadering, bent u de architect van uw digitale werkomgeving. Het pakket komt met de ruime keuze uit diverse modules. En binnen die modules zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Richt zelf uw workflow in, maak zelf uw dashboards en creëer uw eigen werkwijze. En dat met een paar simpele handelingen. Scherpthe helpt u stap voor stap de optimale werkomgeving voor uw organisatie te creëren.

Wat maakt Epicor ERP zo interessant?

1. Keuze

Met Epicor ERP heeft u de regie in handen. Het standaardpakket is aan te kleden met veelzijdige modules. Kies enkel de modules die meerwaarde creëren voor uw organisatie. De keuze is aan u; installatie op uw eigen fysieke of virtuele servers, installatie op uw gehoste servers of Epicor ERP SaaS als cloud oplossing. Kies voor de installatie die bij uw organisatie past. Met toegang vanaf PC, tablet of smartphone hebben gebruikers de vrijheid om hun relatie tot de techniek zelf vorm te geven. Zo heeft u met Epicor ERP altijd en overal toegang tot uw digitale omgeving.

2. Responsiveness

Hedendaagse bedrijfsvoering vereist ERP oplossingen die eenvoudig zijn in gebruik, de productiviteit van de werknemers bevorderen en bovendien hoogstaande prestaties en schaalbaarheid leveren. Epicor ERP is ontwikkeld om uw organisatie beter te doen presteren. En samen met die verhoogde prestaties zorgt schaalbaarheid en implementatiegemak voor een agile businessomgeving. Dat levert u snellere terugverdientijden en zelfs groei. U heeft snel toegang tot uw data. En installeren, updaten en onderhouden is simpel. U zit zelf aan de knoppen met gebruiksvriendelijke ontwikkeltools. Verandert er iets in uw organisatie? Dan verandert de applicatie met u mee. Ook heel prettig; ook de operationele omgeving is eenvoudig in gebruik.

3. Eenvoud

De kracht zit hem in de eenvoud. Epicor ERP is volledig gebaseerd op Microsoft technologie. Dat is voor het overgrote deel van uw mensen een vertrouwde omgeving. De grafische weergave en de eenvoudige gebruikersinterface maken het helder en simpel. De gebruikerservaring is consistent met de apps en apparaten die zijn ingesleten in het dagelijks leven. Gebruikers hebben het snel onder de knie. Zij kunnen gaan bouwen aan meer productieve bedrijfsrelaties. De kennis waar ze nu over kunnen beschikken, schept ruimte voor informatiegedreven innovaties.

Uw technlogy stack is vereenvoudigd en 100% Microsoft. Dat maakt upgraden eenvoudiger, met het behoud van uw maatwerk. Eenmalig ontwerpen, oneindig toepassen op uw gebruikersomgeving en alle apparaten.

4. Mobiliteit

Epicor ERP realiseert een consistente werkomgeving met een desktop onafhankelijke oplossing en webtoegankelijke mogelijkheden. U werkt zoals u dat wilt, waar u dat wilt en op elk gewenst apparaat. Nog altijd even gebruiksvriendelijk met de TOUCH-functionaliteiten. De hedendaagse mobiele toepassingen vormen dus geen probleem. De directe toegang tot realtime data breidt uw onderneming uit tot daar waar uw medewerkers komen. Dat faciliteert efficiënter werken en een snellere besluitvorming. Epicor ERP integreert alle contactmomenten over de gehele breedte van de organisatie in een database. Dat maakt het eenvoudiger om te bouwen aan solide relaties met klanten, leveranciers en partners.

5. Samenwerking

Epicor ERP bevordert de effectieve samenwerking tussen medewerkers, klanten en toeleveranciers. Met ERP 10 wordt een aantal nieuwe interessante applicaties en toepassingen geïntroduceerd. Epicor Social Enterprise (ESE) is een sociaal platform met de technieken zoals in bestaande social networks. Het stelt de gebruikers in staat om informatie uit de ERP te delen en te vergaren. ESE doorbreekt de barrières tussen gebruikers en niet-gebruikers van de ERP. Het bouwt bruggen tussen afdelingen en laat zo organisaties putten uit de volledige capaciteit van alle medewerkers van de gehele organisatie. Met Commerce Connect optimaliseert u de ketensamenwerking met uw toeleveranciers. Het interactieve karakter van Epicor maakt het mogelijk cruciale informatie te vergaren en te delen om snel problemen op te lossen en te reageren op ontwikkelingen binnen de organisatie, binnen de branche of op macroniveau.

Wat is er mogelijk met Epicor?

Power B.I.

De ideale manier om uw data te presenteren. Altijd uw gegevens uit de Epicor database up-to-date en helder. Voor u in geavanceerde visuals gegoten.

Lees meer

Epicor Social Enterprise

Samenwerken is het sleutelwoord. Kennis wordt vergaard en kennis wordt gedeeld. Op een snelle en toegankelijke manier.

Lees meer

AutoDoc HSE Document Management

Auto Doc HSE is een archief, een documentenoverdracht en PDF conversie in één tool. Een paperless office is een stap dichterbij.

Lees meer

Epicor Enterprise Search

Zoek binnen uw eigen ERP omgeving net zo simpel als op het internet. Uw data snel vindbaar en wel zo veilig.

Lees meer

Epicor Service Connect

Een krachtige functionaliteit, een platform voor bedrijfsintegratie. Integreert alle mensen, processen en applicaties.

Lees meer

Lean Production

Flexibiliteit, snelheid en kwaliteit. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Deze verwachtingen vereisen een optimaal productieproces. Lean production is de functionaliteit die u daarbij helpt.

Lees meer